ДЛЯ ПІДТРИМКИ БІЗНЕСУ

78

250 тисяч і у Дунаївцях з’явилась нова коворкінг зона. У 2023 році підприємець Василь вирішив додати у свою мережу кав’ярень новий простір. Написавши грант на придбання відповідного обладнання, підприємець отримав кошти в рамках програми президента «Зроблено в Україні».

Найпершу точку, вже нині підприємець, а тоді безробітній Василь, відкрив також з допомогою центру зайнятості. Чоловік каже, весь його підприємницький шлях йде нога в ногу із фахівцями. І зупинятися Василь не планує, далі, разом із дружиною хоче написати грант на відкриття першої точки фаст фуду.

Про успіх розповідає і пані Діана. Завдяки гранту у своїй приватній клініці підприємиця відкрила офтальмологічний кабінет. Відтак якісними послугами вдалось забезпечити пацієнтів центру, а також створити додаткові робочі місця.

Допомога у складанні бізнес планів, подачі заявок на гранти у Дії, консультації щодо грошових компенсацій. І це ще не весь перелік послуг за яким можуть звернутися підприємці.

80% української економіки складається саме з мікро та малого бізнесу. Тож українських виробників потрібно підтримувати як владі, так і самим українцям.

Зазвичай  такого виду офіси відкривають в обласних центрах. Та офіс у Кам’янці подільському став першим регіональним в Україні. Незважаючи на його розташування в планах він саме те місце, де підприємці можуть знайти підтримку.

Майже 150 мільйонів гривень у вигляді грантів на власну справу вже освоїли підприємці Хмельницької області. 40 з них – учасники бойових дій, а також члени їх родин. Директор обласного центру зайнятості наголошує, окрім вище перелічених офіс готує нові програми, аби стимулювати підприємців до розвитку.

" " " "