МИСТКИНІ КУЛІНАРНОГО ФРОНТУ

533

Майже 8 тисяч вареників в день. Не покладаючи рук, з березня, на забезпечення військових домашньою їжею працюють жительки Волочиська. 4 дні на тиждень місцеві волонтерки ліплять вареники із найрізноманітнішими начинками .

Щодня жінки ліпили вареники та швидко передавали їх для захисників. Адже хвилювались аби їжа не зіпсувалась. З часом на ручному виробництві з’явився вакууматор. Він значно полегшив процес, адже так вареники точно доїдуть до військових, і ще декілька днів будуть як стратегічний запас.

За українських захисників жінки хвилюються як за власних синів, адже розуміють наскільки важко їм у боротьбі за Україну. Тож продовжують працювати і вкладають у процес всю любов, тепло і  турботу.

Окрім місцевих жителів до справи долучилася і вимушена переселенка з Харкова. Дарина розповідає, чоловік пішов на війну добровольцем, тож сидіти вдома склавши руки господиня не може. Лише виконуючи якусь роботу, на заміну хвилюванню, приходять світлі думки про якнайскоріше возз’єднання родини.

Кожного дня процес ліплення жінки розпочинають з молити, та звернення до Господа Бога, у якому просять Всевишнього допомогти захисникам у бою.

" " " "