Як служба зайнятості співпрацює з роботодавцями?

614

Працюй в Україні – працюй легально! У Хмельницькій обласній службі зайнятості розповіли про співпрацю з роботодавцями. Як налагоджують партнерство обласний центр зайнятості показав на прикладі Ізяславського району. Тож, як зберігають та чи створюють робочі місця на Ізяславщині ?

Тисячі вакансій та тисячі працевлаштованих. Усе це робота служби зайнятості. Сьогодні саме вона є однією з наймобільніших державних служб, що надає комплекс різноманітних соціальних послуг і населенню, і роботодавцям.

З роботодавцями обласна служба зайнятості тісно працює. А ось як налагоджують партнерство обласний центр показав на прикладі Ізяславського району.

Служба зайнятості – активний посередник між працедавцями та шукачами роботи, а ще та ланка, що допомагає організувати власну справу. Пані Наталія, до прикладу, – поки що безробітна, втім з допомогою служби хоче відкрити квітковий бізнес.

Пані Юля за сприяння служби зайнятості власну справу вже започаткувала. У центрі міста вона відкрила стоматологічний кабінет з сучасним медичним обладнанням. Для організації підприємницької діяльності отримала одноразову виплату. А тепер їй держава ще й відшкодує ЄСВ, бо пані Юля створила нові робочі місця.

Тимчасових працівників Новосільська сільська рада також шукає через службу зайнятості. Щовесни та щоосені для виконання громадських робіт з благоустрою території, тут залучають сільських комунальників.

Тісно зі службою зайнятості працює і компанія «Укрелітагро». Це – один з найпотужніших аграріїв на території району. Товариство займається рослинництвом, у тому числі вирощуванням гарбузів. Неодноразово через районну філію аграрники шукають працівників на час весняно-польових робіт.

Роботодавці, соціальні партнери, органи влади та місцевого самоврядування. У підсумку, служба зайнятості активно співпрацює зі всіма. Це для того, аби гасло «Живи і працюй в Україні!» було не просто гаслом, а запорукою добробуту кожного українця.

 

 

 

" " " "