КРЕДІ АГРІКОЛЬ – БАНК ДОБРИХ СПРАВ

224

Креді Агріколь за підтримки благодійного фонду «Твоя опора» подарував Хмельницькій обласній лікарні нове медичне обладнання, вартістю майже шість мільйонів гривень. Воно вже допомагає  рятувати життя пацієнтів. Зокрема, у відділення інтенсивної терапії та урології  встановили вісім функціональних ліжок. А дороговартісний сучасний  рентгенопрозорий стіл замінив старого у торакальній хірургії, який експлуатувався ще із 70 років минулого століття. Це відділення, – єдине на Хмельниччині де відбуваються оперативні втручання в грудній клітині.

Лікарня надає високоспеціалізовану допомогу жителям області, пораненим, постраждалим та внутрішньопереміщеним особам. Лише у 2022 році тут проліковано понад 26 тисяч хворих, проведено понад 14 тисяч оперативних втручань. У відділення анестезіології та інтенсивної терапії Креді Агріколь придбав 4 сучасних монітори пацієнта. Вони дозволяють відстежувати стан пацієнта і реагувати на відхилення в показниках організму людини. А ось ця портативна ультразвукова система була вкрай потрібна при невідкладній ургентній хірургічній допомозі.

Креді Агріколь займає активну соціальну позицію. Від початку повномасштабної війни банк спрямував 26 млн гривень на різні благодійні проєкти. Водночас міжнародна Група спрямувала 700 тисяч євро, а регіональні банки Групи – 435 тисяч євро на підтримку України.

Креді Агріколь Банк – найстарший іноземний банк в Україні, який 30 років працює на ринку і надає весь спектр банківських послуг. За даними НБУ – він входить в перелік системно важливих установ та в ТОП-10 банків за розміром чистих активів і є лідером із соціальної відповідальності.

" " " "