РЕАБІЛІТАЦІЙНА ПСИХОЛОГІЯ

502

Подільський державний університет – заклад вищої освіти із більш як столітньою історією. За цей час тут підготували тисячі інженерно технічних фахівців, ветеринарної медицини, харчової галузі тощо. Нині тує діє 4 факультети та три інститути. Наймолодший – факультет енергетики та інформаційних технологій. Тут відкрили нові напрямки підготовки, серед яких – «Реабілітаційна психологія».

Охочих навчатися у закладі збільшується щорічно.

Серед родзинок Подільського державного університету – «Музей хліба». Його створили ще у 2016 році. Тут десятки експонатів хлібобулочних виробів з різних регіонів. Експонати періодично змінюються, адже після спеціального процесу сушіння не можуть зберігатися занадто довго. В університеті знаходиться єдиний в Україні Музей гречки, який у 2004 році отримав статус національного надбання. Протягом багаторічних досліджень колективом закладу сформовано унікальну колекцію світового генофонду цієї культури.

Окремо варто зазначити про Міжнародну діяльність університету. Заклад співпрацює із більш як двадцятьма країнами. Викладачі та студенти беруть участь у різних програмах, їздять на стажування, переймають і діляться досвідом у навчанні та практиці.

Найближчим часом в університеті планують оголосити додатковий набір на окремі напрямки підготовки. Тож запрошують усіх бажаючих до великої родини Подільського державного університету.

" " " "