АНІМАТОРИ, АКВАГРИМ ТА КУЛЬКИ – СВЯТО ДЛЯ ДІТЕЙ У ГУМАНІТАРНОМУ ШТАБІ ОБЛАСНОЇ РАДИ

259

З перших днів  великої війни у театрі імені Старицького діє гуманітарний штаб Хмельницької обласної ради. Сюди за необхідним одягом, продуктами харчування та іншими речами домашнього побуту звертаються тисячі людей, чиї домівки зараз під обстрілами чи окупацією. Пані Галина каже, сюди приходить постійно, адже з рідної Донеччини виїхала понад 2 роки тому.

З нагоди дня захисту дітей у гуманітарному штабі для усіх родин ВПО з малечею влаштували анімаційне шоу. А аквагрим та кульки допомогли створити маленьким українцям незабутні миті. Євгенія переїхала до Хмельницького із Харкова. Тут знайшла нових друзів. Каже,  діти повинні мати можливість відчути позитивні емоції, адже через війну таких моментів небагато.

Зі сльозами на очах згадує рідне місто Слов’янськ пані Вікторія. Нині із сином прийшли у гуманітарний штаб.

Позитивні емоції для дітей, своєчасна допомога для родин ВПО та всебічна підтримка тих, для кого Хмельниччина уже стала домом. Саме за таким принципом вже понад два роки діє гуманітарний штаб.

Гуманітарний штаб співпрацює з різними волонтерськими організаціями. Адже є потреба у наданні якісної та своєчасної допомоги для ВПО. Нещодавно сюди надійшли продукти харчування від закордонних партнерів.

Гуманітарний штаб обслуговує внутрішньо переміщених осіб кожного понеділка та кожної п’ятниці.

" " " "