ВРЯТУВАВ ДІВЧАТ ІЗ ВОДЯНОЇ ПАСТКИ

312

Вирвав дівчат із лап смерті або, як фізкультурник врятував із води студенток. В вечері 3 червня, поблизу міського озера у мікрорайоні Озерна, звичайний вчитель Олександр врятував життя двом дівчатам, які тонути у водоймі.

За словами вчителя на 7-ьому годину у нього була запланована зустріч із друзями, час вирішив згаяти саме біля озера.

Вскочивши в воду чоловік зрозумів – одяг, який залишив на собі тягне і його до дна, та зайвого часу не було, тож на власний страх і ризик Олександр продовжував рятувальну операцію. Одна із трійки дівчат з водойми вибралась самотужки, а от інші дві дістати було важко, адже одна із них практично не дихала, ба більше, озеро надто глибоке.

Діставши дівчат та надавши першу медичну допомогу постраждалих передали медикам. Олександр чудово пам’ятає, за дівчатами, які в прямому сенсі йшли на дно спостерігало чимало людей,та жоден, каже чоловік, їм не допоміг. Та впевнений те, що сталося – доля.

Зараз Олександру емоційно важко згадувати ті події, адже був ризик загубити і власне життя. Тож дітей, підлітків та дорослих закликає не гратися з водою, бо врятувати може бути нікому.

Завдяки Олександру, небайдужим, медикам та надзвичайникам троє дівчат залишились живими. Зараз їх життю нічого не загрожує, а от чоловік каже, потрібно чимало часу, аби забути той емоційний вечір.

" " " "