ТУТ НАВЧАЮТЬ РЕМОНТУВАТИ КОМП’ЮТЕРИ

258

Майстерня Хмельницького професійного ліцею електроніки. Здобувачів освіти тут навчають ремонтувати телевізори, комп’ютери, мобільні телефони. «Електромеханік з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин» – одна з найпопулярніших професій. Це єдиний ліцей серед закладів професійно-технічної освіти області, де готують таких фахівців.

Досвідчені майстри навчають працювати з сучасними паяльними станціями, виконувати обслуговування та ремонт офісної техніки, встановлювати операційні системи, програмне забезпечення, проводити модернізацію комп’ютерів, розбиратися у платах і схемах. Для цього майстерня обладнана усім необхідним сучасним устаткуванням.

Максим Рибачук у ліцеї опановує спеціальність  «Радіомеханік з обслуговування та ремонту радіотелевізійної апаратури». Завдяки викладачам, майстрам закладу і бажанню навчатися, –  тепер з технікою на «ти».

Варто зазначити, що усі професії, яких навчають у закладі, інтегровані. Тобто, навчаючись у ліцеї, можна одночасно опанувати декількома спеціальностями одночасно.

Після закінчення навчання випускники неодмінно знаходять перше місце роботи, а,  якщо є бажання – продовжити навчання у закладах вищої освіти. Навчання у Хмельницькому професійному ліцеї електроніки безплатне. Учні отримують стипендії та забезпечуються гуртожитком.

" " " "