ПРОЄКТ «МАЙБУТНЄ НАЦІЇ» ВІД «ОФІС ЦЕНТРУ»

250

Мережа магазинів «Офіс Центр» три роки поспіль реалізує соціальний проєкт “Майбутнє нації”. Це одна із багатьох благодійних акцій компанії, мета якої забезпечити канцелярським приладдям дітей захисників і захисниць, котрі віддали життя захищаючи Україну.

До набору входить рюкзак, пенал та інше канцелярське приладдя для навчання та творчості. Зошити,альбоми, фарби працівники «Офісу Центру» підбирають окремо для хлопчиків і дівчаток, враховуючи в якому класі навчається дитина чи відвідує садочок.

На жаль, кількість наборів з кожним роком збільшується, адже війна триває. 407 пакунків підготували цьогоріч. Канцелярське приладдя отримають дошкільнята та учні Хмельницької міської територіальної громади.

Витрати на реалізацію проєкту «Майбутнє нації» у Хмельницькоій міські територіальній громаді повністю взяла на себе мережа магазинів «Офіс Центр».

В інших містах, де присутні магазини «Офіс Центру» до соціального проєкту «Майбутнє нації» можуть долучитися усі небайдужі. Для цього, достатньо купити канцтовари й залишити у кошику біля кас магазину. Представники компанії подбають аби їх отримали діти, котрі потребують підтримки.

" " " "