НОВІ ОБЛИЧЧЯ У ЕКО ЛАЙФ!

271

У літній табір Еко лайф Збруч Олександра приїхала саме завдяки батькові – захисникові. У їх рідній домівці тато буває рідко, адже стоїть на варті безпеки нашої неньки.

Разом із Олександрою, у дитячому оздоровчому патріотичному таборі, оселилась понад сотня дітей військовослужбовців Національної Гвардії та 28 бригади територіальної оборони. Найбільші та найприємніші враження на дітей справила природа.

З дітьми вихователі працюють за заздалегідь спланованою програмою. Та є те, від чого дітей забрати важко – до прикладу спортивні майданчики, водні розваги та патріотичні дійства.

Звуки сирен, вибухи тут оминають підлітків. Цілий тиждень вони проведуть у повній тиші, гармонії із природою та єднанні із друзями. До слова саме останні найкраще допомагають впоратись із хвилюваннями.

У день офіційного відкриття 10-тої табірної зміни діти представили свої загони із патріотичними назвами, а гості дійства показали не менш патріотичні номери.

Щирі посмішки, як і блиск в очах, не приховати. І саме такі емоції, та думки про щасливе майбутнє українських дітей надихають наших воїнів відстоювати Україну до останнього подиху.

Щирість та простота з першого дня налаштували дітей на хороший відпочинок. Тож, як кажуть вихованці табору, ця пригода буде мати окреме місце спогадах.

Берегти, захищати та робити щасливими – ось головна місія дорослих у житті дітей. А в повоєнний період дітям потрібно вдвічі більше підтримки та відпочинку. Цю місію, на канікулярний період, на свої плечі взяв благодійний фонд сім’ї Лабазюк «Ми поруч».

Після насиченого дня, о 6-тій годині діти смакують передостанній прийом їжі. Кажуть, харчування – це чи не найулюбленіший процес.

" " " "