СПІВБЕСІДИ У ЗАКЛАДАХ ПТО

142

Людно на повір’ї ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг. Вчорашні випускники дев’ятих – одинадцятих класів прийшли на співбесіду до закладу, який обрали для навчання. Це потенційні здобувачі освіти за професією  «Кухар – кондитер» та «Тістороб – пекар – кондитер».

I обрати кращих з кращих. Анастасія Мазуренко випускниця Хмельницького ліцею №4  імені Павла Жука. З раннього віку дівчина допомагала мамі на кухні і готувати для рідних різні смаколики. Тож вирішила навчатися на «Кухара-кондитера»

Більшого прагне Дмитро Несмєлов. Хлопець певен, що заклад, який обрав для навчання, допоможе здійснити мрію.

Викладачі і майстри виробничого навчання докладуть знання, вміння, досвід, щоб підготувати професіоналів. Тай поспілкуватися з кумирами буде нагода. Адже у закладі постійно відбуваються майстер-класи, навчання з відомими бренд кухарями України і світу.

Багато абітурієнтів прийшли з батьками. Підтримала вибір сина мама Інна Іванюк.

Випікати, творити кулінарні шедеври навчатимуть учнів на практичних уроках. В  учнівському кафе, що функціонує при навчальному закладі опанують ази обслуговування клієнтів, калькуляції. У центр кар’єри підкажуть як правильно написати бізнес – план, відкрити власну справу, позиціювати себе перед роботодавцями.

Державний навчальний заклад «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг» безоплатно за регіональним і державним замовленням готує кваліфікованих робітників – «Тістороб.Пекар.Кондитер», «Кухар.Кондитер», «Кухар.Офіціант.Бармен», «Кухар.Офіціант.Адміністратор». Швейного виробництва – «Швачка.Кравець». «Кравець. Закріник». На контрактній основі можна здобути професію «Перукаря (перукар-модельєр).Манікюрника».

" " " "