ОБДАРОВАНІ ДІТИ

96

Участь та перемоги у олімпіадах, змаганнях, тестах. Апогеєм цього, під час навчання у середніх закладах освіти, для багатьох була здача національного мультипредметного тесту на 200, 400 та 600 балів. Останнє тризначне число вдалося отримати двом дівчатам з Хмельницького.

Відмінний результат отримала Ліза. Успіхи в школі дівчина показувала з першого класу – за це і отримала значну кількість нагород, в тому числі і золоту медаль. З вересня дівчина буде навчатися у Києво-Могилянській Академії, напрямок філологія. Наразі, першокурсниця займається вивченням кількох додаткових мов.

Із вузом та факультетом визначилася Єлизавета. Для себе обрала готельно-ресторанну справу. Каже, саме комунікація із людьми стала вагомим фактором у виборі майбутньої  професії.

За словами голови Хмельницької обласної ради Віолети Лабазюк, у цих дітях яскраво простежується прогресивне майбутнє України. А завдяки нашим збройними силам,відвазі та самопожертві чоловіків та дівчат, діти можуть навчатися та розвиватися.

Загалом, відзнаки від голови Хмельницької обласної ради отримали понад 90-то талановитих та обдарованих дітей Хмельниччини. Котрі після перемоги будуватимуть вільну та незалежну країну.

" " " "