ПІДЛІТКАМ ПРО ЖУРНАЛІСТИКУ

34

45 підлітків з Волочиської, Наркевицької, Розсошанської, Війтовецької, Гвардійської і Чорноострівської громад прибули на дводенний вікенд у табір Еко Лайф Збруч. Всі два дні підлітки не просто відпочивали, а й опановували ази однієї із найцікавіших професій. То чим же займались діти?

Майже пів сотні творчих та креативних підлітків зібрались на декілька днів у таборі Еко Лайф Збруч. Вони тут аби відпочити та в першу чергу познайомитись ближче із професією, яка може в майбутньому розкрити їх творчий потенціал.

З десяток журналістів, редакторів, майстрів пера всеукраїнських медіа прибули на базу, та підготували цікаві заняття, де розповіли про написання журналістських матеріалів, принципи журналістів, та їх важливість у світі.

Серед хобі сучасних підлітків не лише вірші та твори, а й мистецтво фотографії. Хтось знімкує на смартфон, а хтось користується професійною технікою.

Підтримати чада у всіх починаннях одне із завдань батьків, адже палаючі очі та щирі посмішки надихають на великі справи. Так, в 2022 році діти надихнули благодійний фонд сім’ї Лабазюк Ми поруч. Відтак тому ж році з’явилось місце, де дітвора хоча б на мить може відволіктись від тривог, та відпочити, і це Еко Лайф Збруч.

Незважаючи на погану погоду таборувальники роздивились чи не кожен куточок патріотичного табору. Найбільше вразила природа та кількість розваг.

Розвиток дітей не повинен зупинятися за будь яких умов. Адже саме ці юні обличчя будуть працювати над розбудовою нашої держави в майбутньому.

Прослухавши частину занять від журналістів, підлітки були в захваті. Кажуть, отримали  чимало відповідей на свої запитання

Таке спілкування із журналістами це перший досвід підлітків на шляху до обрання майбутньої професії та гарна можливість отримати базові навички журналістики.

" " " "