КРАЩИХ ПРЕДСТАВНИКІВ ОБЛАСТІ ВІДЗНАЧИЛИ В БУДИНКУ РАД

5

22 вересня 1937 року було утворено тоді ще Кам’янець-Подільську область. З роками наш регіон розвивався. А тепер є впізнаваною місциною. Головне ж, що робить Хмельниччину потужногю та стійкою навіть у час війни — це її працьовиті люди, талановиті  артисти, потужні підприємства.У Будинку Рад відначили тих, хто примножує славу нашої області та працює задля перемоги. З 6 років займається волонтерством чотирикласниця Софія Подолянчук. Дівчинка збирає гроші для потреб армії та пише книги.

Майже у 120-ти країнах світу знають продукцію Волочиського машинобудівного заводу. Нині потужне підприємство зосереджено працює на підтримку обороноздатності країни.

Хмельниччина здавна славилась працьовитими людьми та аграрним потенціалом. Нині ж наші воїни мужньо боронять країну від ворогів.

Область приймає переселенців, дає можливості релокованому бізнесу та спрямовує потужну волонтерську підтримку Збройним силам.

Навіть під час війни комунальні підприємства мають надавати якісні послуги . У Виноградівському психоневрологічному інтернаті — понад 178 підопічних. 27 з них — переселенці із Харківщини.

Та навіть попри складнощі та повітряні тривоги, кожен із працівників комунальних установ розуміє свою відповідальність та долучається до волонтерського руху.

Культурні заклади та артисти —  незмінні учасники  благодійних заходів. Бо мистецтво та українська пісня — це потужна зброя проти ворога.

87 річницю утворення області Хмельниччина зустрічає з хорошими здобутками та вірними своїй професії людьми.

" " " "