«ВОЛЯ ВИРІШУЄ ВСЕ»

55

Допомогти захисникам та продемонструвати самому собі на що здатен. Вихідними у Хмельницькому відбувся благодійний забіг на підтримку підрозділу Сил спеціальних операцій.

Перед початком забігу учасники мали змогу розім’ятися під патріотичні треки гурту STANZA.

Такий благодійний забіг Хмельницька обласна рада разом із партнерами організовує вже втретє. Цей приурочили Європейському тижню спорту та дня захисників та захисниць України. А кошти збирали для військового формування ССО «Рейнджер».

Бійці новоствореного підрозділу Сил спеціальних операцій, приїхали продемонструвати сучасне озброєння, яким б’ють окупантів.

Участь у цьогорічному забігові взяла рекордна кількість людей – діти, дорослі, працівники апарату ради, колективи комунальних закладів Хмельницької обласної ради. Загалом понад 900-т подолян. Бігли дві дистанції. Першими були діти, вони долали 300-та метрів.

Дорослі ж мали подолати дистанцію у два з половиною кілометра.

Біг у повній екіпіровці разом із цивільними й боєць ССО «Рейнджер».

Доєдналася до забігу сім’я Бухтиярових. Дмитрик разом із мамою долав два з половиною кілометра. Чоловік наразі захищає країну. На війну пішов добровольцем.

За словами голови Хмельницької обласної ради такі заходи об’єднують суспільство на подальшу боротьбу за свою свободу та незалежність.

За підсумками забігу вдалося зібрати рекордну суму коштів. Всі вони підуть на закупівлю засобів РЕБ для підрозділу ССО «Рейнджер».

" " " "