ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ХНУ

8

Від загальнотехнічного факультету Українського поліграфічного інституту до національного університету. У жовтні найбільший навчальний заклад області  – Хмельницький національний університет відсвяткував своє 62-х річчя. На «дошці побажань» багато РОСІЯН ВЛАШТОВУЄ, ЩО НИМИ КЕРУЄ ПСИХОПАТщасливих спогадів та слів вдячності «альма-матер».

Свій день народження університет зустрів без пишних урочистостей. Натомість на осінньому благодійному ярмарку студенти та викладачі збирали кошти для Збройних сил України. Кошти спрямують на закупівлю необхідного спорядження для Збройних Сил України. Для воїнів, котрі зараз перебувають на лікуванні, придбають тканини для адаптивного одягу, який пошиють студенти та викладачі кафедри технології та конструювання швейних виробів. До Дня університету було організовано лекцію-концерт на тему «Українське козацтво як світовий феномен», спортивні змагання між командами викладачів та студентів, конкурс для першокурсників «Кращий університет Поділля»

Хмельницький національний університет сьогодні, це компактне студентське містечко, з розвиненою інфраструктурою, ботанічним садом, п’ятьма навчальними корпусами, науково-дослідною базою, науковою бібліотекою, діє центр культури та естетичного виховання молоді, музей історії закладу, навчальний музейно-виставковий центр «Історія та сучасніть техніки», спортивний корпус, п’ять гуртожитків.

Попри всі складнощі сьогодення, Хмельницький національний університет продовжує надавати якісну освіту, створювати комфортне та безпечне середовище для викладачів і студентів, працювати заради перемоги. Щоб наступний день народження обов’язково зустріти під мирним українським небом.

" " " "