ОЛІМПІЙСЬКА ЗУСТРІЧ

10

Понад 3 десятки атлетів, чемпіонів та призерів Олімпійських ігор різних років взяли участь у семінарі Асоціації олімпійців України. Хмельницький – третє місто, де проводиться така зустріч.

До міста асоціація прибула не лише для вручення спеціальних відзнак. За планом у закладах, де тренуються майбутні професійні спортсмени, пройде низка зустрічей дітей із олімпійцями, аби мотивувати їх йти далі, та підкорювати вершини.

На Хмельниччині насправді є чим пишатися – олімпійцям підростає гарна заміна. Юнаки та юнки області плідно працюють на всеукраїнській та міжнародних аренах. Тож такі зустрічі будуть додатковим поштовхом для спортсменів та популяризацією спорту для початківців.

Натхнення та бажання – головні помічники у досягненні високих результатів. Та якісна форма, спортивні зібрання, поїздки по Україні та закордон, потребують додаткового фінансового ресурсу, який осилити може не кожна родина. У цих питаннях спортсменам краю допомагає постійний спонсор – благодійний фонд «Серце української нації».

Завдяки українським спортсменам, на Олімпійських іграх 2024, гімн нашої держави пролунав 38 разів, адже саме стільки золотих медалей здобули наші атлети.

Зустріч олімпійців із асоціацією має свої традиції. Такою є висадження «Олімпійського лісу». Вперше таку акцію втілили в життя на Івано-Франківщині. А для висадки саджанців на Хмельниччині обрали мальовничий Кам’янець-Подільський. Тож вже найближчими днями там з’явиться дві тисячі саджанців з-під рук славетних українських спортсменів.

" " " "