ТОПІНАМБУР З ДЕРАЖНЯНЩИНИ

5

Будучи банкіром та економісткою Інна Бачинська вирішила серйозно зайнятись своїм та здоров’ям хмельничан. Так, завдяки гранту відкрила масажний кабінет. На процедури лікувального масажу все частіше приходили жінки, у яких підіймався цукор в крові. Тоді жінку осяйнуло – потрібна альтернатива, яка зменшить споживання цукру.

Особливістю топінамбура є наявність у ньому інуліну, який не стимулює виділення інсуліну. Тобто топінамбур корисний при цукровому діабеті, або людей, які не вживають цукор. Одна ділянка з рослинами розмістилась у рідному селі пані Інни, тоді ж вона зрозуміла – час відновити батьківську хату, якій минуло 100 років. Так, на подвір’ї з’явилась вода, в хаті ремонт та блага цивілізації.

Відновивши хату та випробувавши продукт на собі Інна Бачинська вирішила нести його користь в маси. Для реалізації жінка підготувала топінамбур у різних його інтерпретаціях. Відкриттям та приводом для гордості пані Інни є печиво з топінамбура, рецептуру, калорійність та енергетичну цінність жінка розробляла сама.

Садибу та топінамбур пані Інна вважає психологічним перезавантаженням. Адже так можна регулювати інтелектуальну та фізичну роботу. Попереду в жінки чимало роботи та планів, та головний – далі розвивати свою садибу та топінамбур.

" " " "