Спецрепортаж . Група компаній «Вітагро» традиційно відзначає День поля на Городоччині .

1980

Обмін досвідом та презентація інновацій у сільськогосподарській галузі.  Задля цього Група компаній «Вітагро» традиційно влаштовує  День поля на Городоччині, куди приїздять аграрії з усієї країни – цього разу більше п’ятиста представників. Спочатку на них чекала науково-теоретична частина. Провідні фахівці розповіли про новинки, існуючі небезпеки і як продукція агрохімічної компанії Вітагро здатна забезпечити високі врожаї навіть у несприятливих кліматичних умовах. Далі усі побували на насіннєвому заводі та отримали практичні поради на демо-полігонах Вітагро.

Група компаній «Вітагро»,  без перебільшення, є одним із передових в державі й щороку вражає рекордними врожаями. Більше того, співпрацює з багатьма фермерськими підприємствами, постачає їм насіння та засоби захисту рослин власного виробництва. Таким чином агрокомпанія невпинно зміцнює та розвиває  національну економіку.

Прикметно, що Група компаній «Вітагро» постачає партнерам тільки перевірену продукцію – ту, яку вирощує та застосовує на власних полях. Окрім цього, забезпечує для фермерів науковий супровід.

Такий підхід зумовлює високий рівень довіри до господарства, – запевняють партнери. Тому чимало з них співпрацюють з агрохімічною компанією вже багато років. І додають, – впродовж цього часу вже впевнились у відмінній якості подукції «Вітагро».

Щороку Група компаній «Вітагро»  пропонує своїм клієнтам новинки у сільськогосподарській галузі. Науковці господарства повсякчас розробляють сучасні сорти насіння, препарати для захисту від шкідників та розвитку рослин.

Пошуки нових наукових підходів у «Вітагро» тривають постійно. Усе для того, аби убезпечити майбутній врожай від природніх катаклізмів . В нинішніх мінливих погодних умовах  це особливо на часі, – запевняють фахівці.

Так і сьогодні господарству є чим дивувати своїх партнерів. Приміром, цьорогіч агрохімічна компанія «Вітагро» розробила ряд нових технологій, що дозволяють вирощувати щедрий врожай навіть в найжорсткіших кліматичних умовах. Інновації аграрії демонструють наочно – на власних демо-полігонах.

До слова, продукція «Вітагро» виробляється на сучасному насіннєвому заводі. Завдяки передовим технологіям та новітньому обладнанню там відбирають насіння найвищої якості. Його ж вирощують на полях компанії  та постачають своїм партнерам.

Прикметно, що продукція «Вітагро» користується попитом і за межами країни. Аграрії розповідають, –  українське насіння та засоби догляду за рослинами уже активно застосовують європейські партнери. Попереду, кажуть, чимало амбітних планів, які обов’язково реалізують.

 

 

" " " "