Спецрапортаж . Цими вихідними відбувся фінал обласного відбору дитячого конкурсу «Яскраві діти України».

987

Яскраві, драйвові та голосисті. Цими вихідними у театрі імені Старицького відбувся фінал обласного відбору  дитячого конкурсу «Яскраві діти України». Журі та організатори впродовж вересня об’їздили усю область, аби серед півтисячі учасників обрати 31-ого фіналіста. На теренах Хмельниччини конкурс «Яскраві діти України» вже вдруге відбувається за сприяння народного депутат Сергія Лабазюка та при повному фінансуванні його благодійного фонду «Ми поруч».

 Цього року спробувати свої сили у районних відборах прийшли вдвічі більше дітей. Тож боротьба за перемогу була ще напруженіша. І змагатися справді є за що, адже головний приз – поїздка на національний фінал до Києва, де наш представник боротиметься за право представляти Україну на Міжнародному фестивалі «SanRemoJunior» в Італії. Отримати заповітну перемогу учасникам допомагали професійні музиканти та тренери з вокалу і акторської майстерності, яких запросили з Києва. Оцінювали конкурсантів зіркове журі, серед яких народні артисти України Тарас Петрененко та Юрій Рибчинський, музичний продюсер Руслан Квінта та фіналістка шоу «Голос країни» Віра Кекелія. Спеціальним гостем гала-концерту стала популярна українська співачка Таяна.

 Народні, зарубіжні, джазові та естрадні композиції – кожен учасник вражав по-своєму. Запаслися цілим арсеналом сценічної зброї – потужним вокалом, креативним вбранням, неймовірною енергетикою та групами підтримки у залі. Вражений рівнем таланту та підготовки дітей з Хмельниччини і ініціатор проведення конкурсу Ярослав Москаленко.

Після конкурсної програми – довгоочікуване вручення нагород. Зіркове журі визначило переможців у різних номінаціях. Від організаторів та партнерів конкурсу діти отримали подарунки, серед яких – сучасна техніка та дороговартісні музичні інструменти.

А головний приз – щасливий квиток на національний фінал до Києва – виграла учасниця зі Славути Божена Поліщук.

" " " "