Коронавірус накрив Україну повністю: учора впав останній регіон

На сьогоднішній ранок в Україні лабораторно підтверджено 418 випадків інфікування COVID-19

6842

Коронавірус охопив уже всі, без винятку, області України. На сьогодні вже 418 випадків захворювання отримали в нашій державі лабораторне підтвердження цієї інфекції, повідомив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

Лише за останню добу кількість хворих зросла на 109 пацієнтів. На жаль, 10 хворих на коронавірус не вистояли у двобої з хворобою. П’ятеро пацієнтів повністю одужали, серед них – одна дитина. Їх уже виписали з лікарні.

На Хмельниччині, яка, до речі, протрималась найдовше у західному регіоні, на сьогодні клінічно підтверджено два випадки захворювання на цю небезпечну недугу. Це – 29-річна жінка і чоловік 40 років. Обоє перебувають на лікуванні у Хмельницькій інфекційній лікарні.

Читайте також: Два підтверджених випадки COVID-19 у Хмельницькому

Загалом зараз у цій лікарні перебувають 14 хворих із пневмоніями. Чотирьох із них госпіталізували вчора. В одного підтвердився коронавірус. Ще в одного пацієнта з пневмонією – грип, в іншого – ГРВІ. У четвертого є підозра на COVID-19 – чекають результату.

В одинадцяти медиків інфекційної лікарні, які контактують із хворими на коронавірус, аналізи на COVID-19, на щастя негативні, повідомили на сайті міської ради.

" " " "