Вбиство у Красилові: зарізав і намагався заплутати сліди

Поліцейські швидко вирахували вбивцю та змусили його зізнатись

16743

Першоквітнева ніч виявилась останньою в житті 35-річного красилівчанина. Чоловіка зарізав його знайомий, 24-річний молодик, з яким він поконфліктував.

Трагедія сталася сьогодні на початку доби, близько 1-ї ночі 1 квітня. Додому до жертви завітав його 24-річний знайомий. Останнім часом чоловіки не ладили між собою. Тож і цього разу між ними зав’язалася суперечка, яка дуже швидко перейшла у бійку. Розлючений гість схопив зі столу кухонного ножа та всадив його кілька разів господареві в живіт.

35-річний чоловік упав, стікаючи кров’ю. Нападник, замість того, щоб викликати негайно швидку допомогу та спробувати врятувати пораненого ним чоловіка, залишив його безпорадним. А сам, замкнувши двері зсередини хати, вибрався через вікно і втік.

Невдовзі він сам зателефонував до поліції і, не представившись, повідомив, що зайшов до свого товариша і знайшов там його убитим. Відразу по тому він знову зателефонував до поліції та сказав, що пожартував. Мовляв,  немає ніякого трупа. Однак слідчо-оперативна група вже виїхала на виклик та виявила тіло убитого.

Знати його вбивцю для досвідчених криміналістів було справою техніки, адже різник залишив на місці багато своїх слідів. Знайшли поліцейські й ножа, яким той убив господаря будинку. Убивця викинув його на узбіччя дороги, приблизно у двох сотнях метрів від будинку, де жив чоловік, якому він вкоротив віку.

Різника затримали та повідомили йому про підозру за статтею 115 ч.1. За таким обвинуваченням убивця може дістати до 15 років неволі.

" " " "