Підприємці на майдані. Малий бізнес хоче працювати

2391

Підприємці  проти карантину. Представники малого бізнесу вийшли на Майдан. Вимоги  у всіх єдині – хочуть працювати. Кажуть, готові дотримуватись усіх санітарних вимог. Обурення у мітингарів викликають несправедливі умови  по відношенню до інших закладів торгівлі. Мовляв, великі мережі заробляють гроші, поки дрібні магазинчики потерпають від збитків.

Маски, дистанція та плакати. Саме так у понеділок підприємці краю розпочали мітинг на Майдані Незалежності. Кажуть, сидіти вдома понад півтора місяця уривається терпець. Хочуть працювати. Тому прийшли на мирну акцію.

Несправедливості  ситуації,  кажуть протестувальники, додає робота великих мереж.  Підприємці за те, аби усі представники бізнесу були у рівних умовах.

До людей вийшов мер Олександр Симчишин. Каже, зупинка  роботи ринків та промислових крамниць  теж боляче вдарила по казні. Але зараз міська влада вплинути на ситуацію не може.

Не береться прогнозувати дату закінчення карантину і голова адміністрації. Запевняє, часткові  послаблення  будуть у середині травня, однак коли країна повернеться до повноцінного життя – невідомо.

Обурені підприємці пообіцяли – поїдуть до столиці.Саме там хочуть добитись послаблення карантинних обмежень.

 

" " " "