У Старокостянтинові вночі умикнули дороге обладнання: що допомогло поліцейським знайти злодія

Крадій діяв під покровом темряви

1466

У Старокостянтинові поліцейським вдалося швидко вивести на чисту воду злодія, який поцупив у шляхобудівельників дорогий рухомий компресор, йдеться у повідомленні сектора комунікації поліції Хмельницької області.

Шляхобудівельники, які ремонтують у Старокостянтинові міст через річку Случ, сміливо залишали свій компресор на ніч без нагляду. Важке обладнання на колесах так просто не умикнеш і до кишені не покладеш. Навіть більше, в багажник легковика його також не закинеш, а в кузов вантажівки – хіба що краном. Отож, ремонтники не боялись, що хтось може зазіхнути на їхній компресор. А даремно.

Прийшовши вранці 14 травня на роботу, вони виявили, що компресор щез.  Викликані на місце поліцейські,  не гаючи часу, взялись за роботу. Вони взялися за перегляд відео з міських камер спостереження. З відео з’ясувалося, що крадій прибув на місце злочину на тракторі. Він узяв компресор на причеп і подався додому.

Читайте також: У Хмельницькому викрили шахрая, який привласнив собі чужу квартиру

Поліцейські змогли за відеокамерами простежити його шлях. З’ясувалось, що злодій – із сусіднього, Полонського, району. Неподалік від свого села він заховав викрадене добро.

Візит правоохоронців був для злодія повною несподіванкою. І викрадений компресор, і знаряддя злочину, трактор, у нього вилучили. А за фактом злочину відкрили кримінальне провадження за статтею 185 ч.1 (крадіжка).

" " " "