У Нетішині через забуту на плиті їжу могла згоріти квартира

Густий дим, який йшов з вікна квартири, налякав сусідів

1297

У Нетішині квартира в одному з багатоповерхових будинків могла згоріти через класичну зухвалість з боку її хазяїв. Про це розповідає прес-служба ДСНС Хмельницької області.

Інцидент трапився сьогодні, 28 вересня приблизно о 10 ранку. До служби порятунку звернулися місцеві жителі, які помітили густий дим, що виходив з вікна балкону однієї з квартир 9-поверхового будинку на вулиці Набережній.

Отримавши повідомлення про можливу пожежу, за вказаною адресою одразу ж вирушила чергова бригада вогнеборців. Рятувальники не стали гаяти часу та швидко проникли в житло, аби провести розвідку та оцінку обстановки. Виявилося, що джерелом задимлення була їжа, яку, очевидно, залишили та забули на електричній плиті власники житла.

На щастя інцидент обійшовся без жодних сумних наслідків. Не постраждали ні люди, ні майно. Однак слід зазначити, що подібна зухвалість часто призводить до матеріальних втрат, а іноді навіть і до справжніх трагедій з людськими жертвами.

Читайте також: Необережне паління спричинило пожежу на торфовищі у Деражнянському районі

“Шановні краяни! Закликаємо вас бути обачними та обережними. Виходячи з дому не залишайте ввімкнені електричні побутові прилади. Пам’ятайте, що лише дотримання елементарних правил пожежної безпеки збереже ваше життя та здоров’я!”, — звертається до громадян прес-служба ДСНС.

Фото публікації ілюстративне.

" " " "