Танцювальні змагання в умовах карантину. Як виходять з ситуації міські колективи?

725

Традиційні весняні танцювальні батли стали осінніми. Цього року карантин змінив чимало мистецьких планів. Тож, організатором доводилося мудрувати над проведенням молодіжних змагань. Із ситуації виходили креативно. Запропонували танцювальним колективам міста записати відео та розмістили їх у соціальних мережах. Відтак, переможців визначала громадськість.

Весняні танцювальні батли відбулися восени. У Хмельницькому змагалися хореографічні колективи. Цього року – у новому форматі. Учасникам, а їх було понад 10 колективів, запропонували відзняти кількахвилинний відеоролик із презентацією танцювальних стилів та жанрів, у якому ті розвиваються. Потім їх розмістили у соціальних мережах і збирали голоси.

Першими, хто відгукнувся на пропозицію, стали учасниці молодого танцювального колективу. Вони презентували одразу три відеороботи на різні композиції та жанри.

Засновниця та тренерка студії вуличного танцю Катерина Іванова нині вболіває за своїх талановитих хіп-хоперів. Каже, вони налаштовані на перемогу, адже довго  тренувалися.

Організацією конкурсу займалися працівники Молодіжного центру. Саме вони вигадали формат відеовиступів.

" " " "