У Шепетівці чоловіка оштрафували на кругленьку суму за побиття перехожої

За нанесення жінці легких тілесних ушкоджень хуліган заплатить 25 тисяч гривень штрафу

916

У Шепетівці суд призначив виплату 25 тисяч гривень штрафу чоловіку, котрий при свідках побив на вулиці жінку. Про це повідомила прес-служба Шепетівського міськрайонного суду.

При цьому суд задовільнив цивільний позов з боку потерпілої та зобов’язав кривднику потерпілої виплатити їй 5 тисяч гривень морального відшкодування.

Подія мала місце 21 листопада 2020 року в місті Шепетівка. Тоді підозрюваний рухався міською дорогою за кермом автомобіля марки «Honda». Помітивши на тротуарі трьох жінок, чоловік зупинився біля них, вийшов з машини та почав до них чіплятися, запропонувавши їм сісти до нього в авто аби підвезти їх. Коли жінки йому відмовили, чоловік підійшов до однієї з них та вдарив її при свідках ногою в живіт. Жінка впала на землю, однак на цьому хуліган не зупинився і наніс потерпілій ще один удар в область гомілки, заподіявши їй легких тілесних ушкоджень. Після цього в конфлікт втрутилися свідки, аби припинити хуліганські дії з боку дебошира.

В ході судового засідання підозрюваний визнав свою провину лише частково, однак згодом, під час удових дебатів, покаявся та попросив у жінки вибачення.

Читайте також: Літій-іонний грабіжник: у Славуті молодик крав автомобільні акумулятори

Суд визнав підозрюваного винним, проте наразі вирок ще не набрав законної сили і може бути оскаржений в Хмельницькому апеляційному суді.

" " " "