У Хмельницькому відзначили волонтерів та військовослужбовців.

943

Мужні  і сміливі. У Хмельницькому відзначили волонтерів та військовослужбовців. Напередодні Дня Збройних сил України керівники військових частин вручили подяки та нагороди кращим синам України. Тисячі з них вже ніколи не повернуться у рідні домівки. Серед них – Іван Мельник, що навесні загинув на Донеччині. Нагороду зі сльозами на очах отримувала мама.

Кращі сини України гинуть від ворожих куль. Тисячі захисників нині – на бойових позиціях. В спеку  і сніг вони стримують ворога, подекуди залишаючись без спорядження та засобів захисту. Проте особливо важлива – моральна підтримка, кажуть бійці.

У квітні 2017 року від кулі снайпера загинув 22-річний Іван Мельник. Нагороду з рук військових отримує  мати Героя. Жінка не стримує сліз, адже вже ніщо не поверне їй рідного сина. Як кажуть атовці, від початку війни волонтерський рух став невід’ємною частиною бойових буднів.

У стінах національного університету військовослужбовці та молодь вшанували полеглих на війні, серед яких і 5 випускників вишу.

 

" " " "