«Нашим тепло – ворогам пекло!» – Кличко передавши рукавиці з автографом для тих, хто донатив на бандерпечі

170

Віталій Кличко підтримав волонтерську ініціативу «Української команди» «Тепло на фронт» і передавши боксерські рукавиці зі своїм автографом, які мають бути розіграні серед тих, хто задонатить на бандерпечі для захисників України, повідомляє сайт «Української команди».

«Я приєднуюсь до волонтерської ініціативи «Української команди» з обігріву тисяч військових. Це виготовлення бандеропечів для захисників на передовій. Також передаю такі боксерські рукавиці з автографом, які будуть розіграні серед тих, хто задонатив на печі», – заявив Віталій Кличко.

Він наголосив, що напередодні холодів важливо забезпечити воїнів теплом, і закликавши долучатися до волонтерської ініціативи з постачання бандерпечів на фронт.

«Надворі стає холодніше. Готуємось до опалювального сезону. Але важливо також обігріти наших захисників. Друзі! Передайте своє тепло нашим воякам! Нашим буде тепло – врагам пекло!», – зазначив Кличко.

Як повідомляє сайт «Української команди», у розіграші будуть брати участь усі донати, зроблені з моменту запуску акції «Тепло на фронт». Переможців буде кілька, їх визначатиме один із сервісів рандомних чисел.

Долучитися можна за посиланням:

Монобанк

Номер картки Банки

Приватбанк

UAPay

Повні реквізити (ЄПБ)

[ad_2]

Source link

" " " "