“Коментарі.UA” Харків – Маршрут відкрили сьогодні. | Коментарі.Харків

187

сьогодні, 15:12
• Неділько Ксенія

Маршрут відчинили сьогодні.

З проспекту Дзюби до центру знову курсуватиме тролейбус. Про це повідомляють “Коментарі. Харків” з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Були відновлені контактні та кабельні мережі.

Тролейбусний маршрут №11 “Розворотний круг” Пр. Дзюби” – пл. Конституції” відкрили у понеділок, 12 вересня.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов’язано із закінченням робіт з відновлення контактних та кабельних мереж по пр. Любові Малій та Ново-Баварському та необхідністю покращити транспортне обслуговування мешканців Новобаварського району.

Тролейбус №11 курсуватиме так: розворотне коло “Пр. Дзюби” – пр. Ново-Баварський – вул. Китаєнка – пр. Любові Малої – вул. Планова – вул. Семінарська – вул. Велика Гончарівська – вул. Конєва – вул. Малиновського – вул. Благовіщенська – пл. Благовіщенська – узвіз Соборний – вул. Університетська – пров. Спартаківський – пл. Конституції;

у зворотному напрямку: пл. Конституції – пл. Павлівська – пл. Сергіївська – пл. Благовіщенська – вул. Коцарська – вул. Малиновського – вул. Конєва – вул. Велика Гончарівська – вул. Семінарська – пр. Любові Малої – вул. Китаєнка – пр. Ново-Баварський – розворотне коло “пр. Дзюби”.

Раніше “Коментарі. Харків” повідомляли:

Обстріл Харкова вдень знову знеструмив райони міста та частково області. Про це повідомляють “Коментарі. Харків” з посиланням на інформацію Харківського міського голови Ігоря Терехова.

“Повторюється ситуація вчорашнього вечора. Через обстріл виведено з ладу об’єкти критичної інфраструктури, внаслідок чого в Харкові пропало світло та припинено водопостачання. Енергетики, рятувальники та комунальники працюють над усуненням наслідків обстрілів”, – написав міський голова.

Нагадаємо, сьогодні вдень російські війська знову обстріляли житлові райони Харкова. Інформація про руйнування уточнюється. На жаль, загинула одна людина. Так, масовий обстріл Харкова припав на центральну частину міста. Також є прильоти у Основ’янському та Київському районах міста.

“Є попадання у дорожнє покриття у Київському районі Харкова. На жаль, одна людина загинула”, – написав начальник Харківської ОВ Олег Синєгубов.

Пізніше глава області повідомив, що кількість поранених збільшилась до 4 осіб. Медики та рятувальники продовжують працювати на місці події.

Підписуйтесь на наш Telegram-каналщоб першими дізнатися про найважливіші події у Харкові та області!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть

Джерело https://kharkov.comments.ua/news/war/2022/12813-v-harkove-snova-budet-kursirovat-11-y-trolleybus.html

[ad_2]

Source link

" " " "