“Закарпаття онлайн” – В Ужгороді Євген Клопотенко проведе відкритий “психологічний” майстер-клас для дітей та батьків

132

В Ужгороді Євген Клопотенко проведе відкритий


Під час заходу професійні кухарі будуть проводити майстер-класи для дітей та батьків разом із кваліфікованими психологами. Спільне приготування здорової їжі допоможе дітям відновити відчуття психологічного комфорту та зменшити рівень тривожності.


В рамках медіа компоненту проекту, діти та їхні батьки отримають поради від команди психологів та нутриціологів як психологічно стабілізувати собі та дитину, як сформувати здорові харчові звички у приготуванні та споживанні їжі, а Євген Клопотенко поділитися порадами, як батькам та дітям через приготування їжі підтримувати один одного.


«Стріс та непродумане харчування погіршують психологічний стан, а під час війни це особливо небезпечно. Психологічна підтримка та здорове харчування, що містить у собі всі необхідні для організму елементи, допомагає зберегти здоров’я та зміцнити націю», – каже шеф-кухар Євген Клопотенко.


Заходи будуть проводитись у 7 областях України, в яких зосереджено велику кількість переміщених сімей: Закарпатську, Львівську, Рівненську, Хмельницьку, Тернопільську, Івано-Франківську та Чернівецьку.

15 вересня 2022р.

Теги: майстер-клас, діти, Клопотенко

[ad_2]

Source link

" " " "