2 місяці під вартою: хмельницьких стрілків закрили… до суду

1300

2 місяці під вартою пробудуть хмельницькій стрілки. Таку міру запобіжного заходу учасникам недільного конфлікту, що трапився у гральній залі державної лотереї на Кам’янецькій, визначили вчора в Хмельницькому міськрайонному суді. Нагадаємо, в результаті ранкової перестрілки у самісінькому центрі обласного центру, котра відбулася 6 листопада постраждало 6-ро чоловік. Поліцейські переконують, що серед них пересічних хмельничан немає – під кулі потрапили лише самі учасники конфлікту. Один із них наразі перебуває на лікуванні в Хмельницькій міській лікарні. Підозрюваний у скоєні злочину – неодноразово судимий 35-річний чоловік, котрий лише півтора місяці тому вийшов із в’язниці.

Хмельницьких стрілків закрили у СІЗО. Таку міру запобіжного заходу учасникам збройного конфлікту, що трапився недільного ранку на Кам’янецькій було обрано учора міськрайонним судом. Під вартою чоловіків триматимуть два місяці.

Поліцейські переконують, зважаючи на резонанс злочину, робитимуть усе можливе, аби якомога швидше завершити досудове слідство. Утім, строки називати поки не поспішають.

 

" " " "