2 РОКИ ССО

386

730 діб на варті правосуддя. У жовтні теруправління служби судової охорони Хмельниччини відзначає 2 річницю створення. Хоч термін незначний проте за цією цифрою  –  резонансні засідання, і сотні заборонених предметів, які не потрапили до стін суду. Що ж далі?

Сьогодні Служба судової охорони Хмельниччини посідає гідне місце серед правоохоронних структур.

21 храм Феміди уже перебуває під надійною охороною теруправління. Нині командування не стоїть на місці, а запроваджує потужну систему сигналізації. Повністю автономний процес дозволить оперативним черговим здійснювати цілодобовий нагляд за десятками судових установ одночасно.

Підрозділ охорони – це понад сотня співробітників по усій області, які щодня зустрічають відвідувачів на пункті пропуску, які за потреби готові прийти на допомогу і головне, які пильно стежать, аби у стіни суду не потрапили заборонені предмети. Як результат, Хмельниччина закріпилася на перших щаблях рейтингу найбільш безпечних областей держави.

Територіальне управління – структура, яка захищає і гарантує безпеку у судових установах Поділля. Аби «тримати планку» співробітники щодня тренуються та підвищують свою майстерність.

Часто на повідомлення про небезпеку потрібно реагувати блискавично. Тож головне завдання групи швидкого реагування – в будь-який момент і в найкоротший час прибути до храму Феміди аби стати на заваді протиправним діям.

До бодігардів потрапляють лише досвідчені, які готові стати другою тінню для людини. Професійні тілоохоронці  демонструють готовність запобігти нападу. Вони ніколи не втрачають пильності і виконують насправді величезний об’єм роботи.

Потужні проєкти, такі як капітальний ремонт приміщень дислокації  управління, будівництво нової спортивної зали, а в майбутньому і сучасного тиру стали яскравим прикладом, як не опускати руки у скрутні часи.

За усіма показниками – робота потужної команди, яка щодня доводить свій професіоналізм.

Дорогу здолає той, хто йде! Саме цього гасла неухильно дотримуються співробітники територіального управління. Два роки вистачило аби ця хода стала впевненою та стійкою. Тож планують рухатися лише вперед.

" " " "