+20 мільйонів на медицину: хмельницькі депутати провели першу закриту сесію

1177

Плюс 20 мільйонів на медицину: хмельницькі депутати провели першу закриту сесію. Її скликали 25 березня, аби додати кошти на медицину. Майже 20 мільйонів гривень виділили на боротьбу із коронавірусом. Міський голова каже, цього має вистачити, утім, якщо раптом форс-мажор – кошти додадуть. 3 мільйони на сьогодні – ще у резервному фонді.

Двері зачинені, депутати у масках. У Хмельницькому провели першу закриту сесію. Головне питання порядку денного – дофінансування медицини. В результаті майже 20 мільйонів з бюджету витратять на боротьбу із COVID-19.

Майже 5 з половиною мільйонів розподілять між медичними закладами Хмельницького. Кошти підуть на придбання засобів індивідуального захисту для персоналу.

Міський голова каже, якщо виділених грошей не вистачить – резерви маємо.

Міський голова каже, частину бюджетних коштів планують виділити кожному медику особисто – преміювання отримають працівники інфекційної та швидкої.

Аби простимулювати медиків вже і сьогодні частинами заробітних плат пожертвували працівники міськради та керівництво комунальних підприємств обласного центру. В результаті – понад 500 тисяч гривень буде спрямовано на преміювання лікарів.

 

" " " "