20 проектів за 184 дні. «Молодь за краще майбутнє» святкує півріччя діяльності

2088

20 проектів за 184 дні. Громадська організація «Молодь за краще майбутнє» святкує півріччя своєї діяльності. Нині у ГО налічують десяток активних членів та залучають до своїх заходів понад 40 волонтерів. Це – й справді молодіжна організація: середній вік її учасників 18 років. Сюди вони приходять аби і розважитися, і повчитися, і з майбутнім визначитися.

Шістнадцятирічна Ліза – одинадцятикласниця. Втім, дівчина переймається не лише навчанням, активно займається громадською роботою разом із однодумцями у громадській організації «Молодь за краще майбутнє». За півроку взяла участь у кількох проектах.

Крім цих проектів, було ще вісімнадцять власних і двадцять один спільний з іншими організаціями – підрахували у «Молоді за краще майбутнє». І це лише за півроку. І це без грошей. Ця громадська організація, на відміну від інших, не отримує грантового чи спонсорського фінансування.

Надалі хмельницькі ентузіасти мають амбітні плани. Ідеї громадської організації підхоплюють активісти з інших міст і планують відкрити «філії» «Молоді за краще майбутнє». Хмельницька молодь  до кінця року хоче збільшити кількість власних реалізованих проектів до п’ятдесяти.

Найголовніша ж мета організації – створення молодіжного центру в Хмельницькому, де молоді й активні з можуть ділитися досвідом і допомагати один одному.

 

" " " "