21 вересня машинобудівники відзначають професійне свято. 

1244

Квіти, дипломи і подарунки. Саме так вітали в обласній державній адміністрації кращих працівників машинобудівної галузі. Кожного року в Україні професійне свято відзначають в четверту неділю вересня. Саме ця сфера, кажуть чиновники,  постійно розвивається, виходить на європейський рівень і стає конкурентоспроможною. Нині в області нараховується більше ніж 100 діючих підприємств галузі машинобудування.

21 вересня у Хмельницькому дипломами і подарунками вітали працівників машинобудівної галузі. Нині в області зареєстровано і працює 125 підприємств, на яких працює понад десять тисяч робітників. Над виконанням державно-оборонного замовлення трудяться 35 промислових підприємств області. Тим самим вони вносять великий вклад в розвиток місцевої економіки.

На урочистому заході булий ті, хто здобуває освіту в Хмельницькому вищому професійному училищі №11. Там весь навчальний процес підлаштований для легкої адаптації студентів на нових робочих місцях.

Хмельницькі підприємства випускають конкурентоспроможну продукцію, постійно розвиваються та модернізуються. Також промислова галузь вносить великий вклад в розвиток нашої економіки. Лише за поточний рік  було виготовлено і реалізовано продукції на майже два мільярди гривень.

 

" " " "