1869

В обласній раді відбулась бюджетна сесія. Кошторис області прийняли по захищених статтях, а от капітальні видатки розподілятимуть вже у лютому. На засіданні плідно попрацювали депутати фракції «Об’єднання»Самопоміч». Вони активно підтримали бюджет та підготували  текст  звернення до Верховної ради та відомчих органів щодо підтримки  діяльності  громадських активістів.

Чергова сесія обласної ради розглянула понад 50 питань. Депутатка від «Самопомочі»  Наталія Коваль прийшла на засідання із своїм чотирирічним сином. Жінка вдало поєднує  кар’єру та догляд за чотирма дітьми. Тож таким вчинком доводить – можна бути успішною депутаткою та гарною матір’ю.

Депутатка від «Самопомочі»  Інна Ящук підготувала звернення  щодо недопущення тиску на громадських активістів та прозорого розслідування гучних справ, зокрема вбивства Катерини Гандзюк.

Загалом, ключовим питанням чергової сесії обласної ради стало прийняття бюджету області. Тут  депутати від «Самопомочі» злагоджено проголосували, адже фінансування отримали  захищені статті видатків – заробітна плата працівників  бюджетних установ, придбання медикаментів та продуктів харчування. Як каже  лідер політичної партії «Об’єднання» Самопоміч» Андрій Садовий при розподілі кошторису країни у Верховній Раді на оборону знайшлося значно менше коштів, ніж на державну службу.

Розподіл коштів з капітальних видатків в обласній раді відбудеться у лютому. Представники «Самопомочі» пообіцяли детально вивчити розподіл грошей  та врахувати усі потреби галузей області.

" " " "