Черга, в якій можна посивіти – в Хмельницькенергозбуті натовп!

3017

Скористайтеся електронним кабінетом, аби не посивіти у чергах! Нещодавно ми розповідали про натовп пенсіонерів у міському управлінні праці і соцзахисту. Нині ж ситуація повторилася! Цього разу відзначилися в новоствореній структурі «Хмельницькенергозбут». Юридичні споживачі вже другий день ледь не штурмом здають рапорти про використані кіловати. Очільники компанії кажуть, черги через те, що люди не користуються електронним сервісом.

Натовп на сходах, натовп в коридорах, натовп в кабінеті! Новостворену постачальну компанію Хмельницькенергозбут заполонили споживачі.  Приїзду знімальної групи  відверто радіють. Кажуть, стовбичать у черзі по 2-3 години.

Папірець цей називається «рапорт про спожиту електроенергію для юридичних осіб». Документ має дедлайни. В кожного він свій. Однак, спільний строк подачі від 1-го до 3-го числа щомісяця.

Людей обслуговують у трьох кабінетах. Працюють без обіду. Для підсилення залучили, навіть, бухгалтерський цех. Очільники компанії кажуть,  залучили усіх, кого могли.

Чи дійсно усе так, як кажуть очільники, перевіряємо самі.

Аби не сивіти у чергах, в організації вже два роки як створений  електронний кабінет. Мовляв, там можна і рапорт подати, і заплатити, і показники передати. Щоправда, про це запевняють керівники структури. До речі, ходити шукати їх по кабінетах нам не довелося, обидва очільника в черзі разом із людьми. Кажуть , аншлаг, бо люди ігнорують можливість електронного обслуговування.

Тим часом споживачі кажуть, і раді б скористатися електронним особистим кабінетом, та він не працює!!!

Коли ми залишали офіс Хмельницькобленерго, людей в коридорах було менше, однак і самі енергетики прогнозують, що черги будуть і надалі. Ба більше, анонімно нам зателефонували самі працівники структури і підтвердили слова споживачів – електронний кабінет для юридичних осіб дійсно не працює.

 

 

" " " "