Якщо ти молодий та активний  – для тебе у Хмельницькому запрацює Молодіжний центр.

2366

Активність молоді – рушійна сила суспільства. У Хмельницькому вперше працівники Молодіжного центру зібрали представників місцевих вишів, аби  презентувати свою роботу та плани на 2019 рік. Вже за кілька місяців усі бажаючі зможуть приймати участь у житті новоствореного центру.

Серія квестів, школа сучасних лідерів та оскар «Волонтер року». У Хмельницькому презентували Молодіжний центр. У дружній атмосфері зібралися лідери студентських комітетів та працівники комунального закладу.

Говори і будеш почутим – саме так мотивують студентську молодь сьогодні. Адже усі найсміливіші мрії мають право на життя, якщо їх робити спільно. Тому у Молодіжному центрі за першочергові цілі ставлять розквіт лідерських якостей, підтримку волонтерства, розвиток патріотизму та моральності. Вже від першої зустрічі чекають активних пропозицій.

І щоб жодна ідея не залишилася без уваги. Організатори заходу вигадали цікавеньку гру. Кожному присутньому роздали три кольорових стікери, червоний – побажання, жовтий – можливий напрямок розвитку центру, та синій – пряма пропозиція до співпраці. Поки на дошці зібралося більше побажань, ніж конкретних пропозицій, та для першої зустрічі – це чудовий результат. Головне, що присутні загорілися ідеями.

Офіційне відкрити Молодіжного центру, що на Кам’янецькій, 63, планують наприкінці березня або на початку квітня. Нині там облаштовують майже двісті сорок квадратних метрів інтерактивного простору.

" " " "