Курс «Едванс» обов’язковий для всіх українських спецпризначенців.

1360

Виснажливі тренування, вдосконалення тактико-спеціальних, вогневих та медичних навичок – бійці 8 окремого полку спеціального призначення тренуються під керівництвом фахівців з НАТО. Курс «Едванс» обов’язковий для всіх українських спецпризначенців.

Поміж виконанням завдань на українському сході, бійці українського спецназу продовжують вдосконалюватися і перебуваючи у місцях дислокації. Так званий курс «Едванс» – це ще одна програма для підвищення бойових навичок українських командос. Боєць-спецпризначенець каже, знання з тактики, котрі викладають під час навчання відрізняються від тих, якими нині послуговуються в наших Збройних силах.

Сьогодні бійці відточують стрілецькі навички. Курс Advance є обов’язковим для всіх бійців Сил спеціальних операцій. Досвід набутий під час навчання армійці вже використовували під час виконання завдань у зоні проведення Операції об’єднаних сил.

Задачі, які виконують бійці-спецпризначенці, вимагають від них надлюдських можливостей та постійного самовдосконалення. Триває курс виснажливих тренувань сім тижнів. Також беруть участь у підготовці армійців інструктори українських Сил спеціальних операцій. Військові кажуть, практичні знання, котрими діляться фахівці з північноатлантичного альянсу є більш сучасними. В Україні з початком війни змінилися  підходи до підготовки армійців ССО.

Курс Advance – це вишкіл у польових умовах, відпрацювання дій наступу чи оборони за різних обставин, вдосконалення навичок з тактико-спеціальної, вогневої, медичної, інженерної підготовки.

 

" " " "