У спорту буде власний палац: за 2 роки Хмельницький зможе похизуватися унікальним об’єктом.

1385

У Хмельницькому з’явиться справжнісінький палац спорту. Його планують звести за 2 роки. Перший камінь під будівництво заклали у п’ятницю – 22 березня. Міський голова каже, об’єкт конче потрібен місту, адже, сприятиме розвитку спорту і не тільки. Споруда буде унікальною і поліфукціональною.

Про Палац спорту у Хмельницькому почали говорити уже давно. Втім, від розмов до справи перейшло лише у 2018-му. Тоді обласний центр став одним з переможців спеціалізованого конкурсу, котрий проводило Міністерство молоді та спорту.

Зважаючи на те, що із дистанції зішло 4 міста, Хмельницький замість 27 мільйонів отримав 54-и із державної скарбниці. З міської станом на сьогодні пішло близько 14-ти. І це – лише початок.

Перший камінь під будівництво палацу спорту міський голова та заступник міністра заклали разом.

Робота – не із легких, але того варта. Палац спорту необхідний не лише місту, а й області – на Хмельниччині подібних нема. 3000 глядацьких місць гарантують об’єкту не український, а європейський рівень.

І це також не все – економічні форуми ,виставки, концерти – заклад насправді – поліфункціональний.

Закінчити будівництво планують до кінця 2020-го. Для цього, каже міський голова, Хмельницький уже наступного року знову братиме участь у урядовому конкурсі. Додає, сподівається на чергову перемогу, а це – додаткових 30 мільйонів для будівництва.

" " " "