26 травня у школах відлунали останні дзвоники.

1970

Для когось настала пора канікул, а для випускників – пора вступних іспитів у вищі навчальні заклади

Вступні екзамени, проте у старшу школу складатимуть і випускники Спеціалізованої ЗОШ№ 30, міста Хмельницького.  Тут сьогодні випускається 158 четвертокласників. Вже з першого вересня усі вони попрямують до інших шкіл. Та основа, яку отримали у перших класах, назавжди залишиться із ними. Тут, ще зовсім маленьких першокласників, навчали читати та писати. Заохочували різноманітними гуртками та розвивали позашкільні здібності.

Вдячними залишаються і батьки, оскільки вчителі  професійно підійшли до навчання і виховання дітей.

Привітав маленьких випускників і народний депутат України Сергій Лабазюк. Окрім вітальних слів обранець вручив подарунковий сертифікат для розвитку матеріально- технічнї  бази навчального закладу.

З подібними подарунками у школи обласного центру навідалися і депутати від політичної партії Поруч. А ось у навчальному села Шаровечка подвійне свято.  Останній дзвоник  співпав із 80 ти річчям школи.   Тож з подарунками завітали посадовці області та району. Які пообіцяли уже найближчим часом добудувати харчоблок та спортивний зал.

Привітали випускників та учнів з святом і помічники народного депутата Сергія Лабазюка. Аби навчальний процес у школі став цікавіший – вручили сучасний телевізор.

Так першокласники з НВК м. Волочиська зверталися до випускників навчального закладу перед якими сьогодні відкривається доросле та самостійне життя. Цього літа їм доведеться зробити вагомий крок – обрати професію та розпочати новий етап.  Заступник директора з виховної роботи Олена Маньковаська зазначає, цьогорічний 27 випуск запам’ятається вагомими здобутками їх учнів. Та додає, головне для старшокласників обрати правильний шлях та  впевнено йти до своєї мети.

" " " "