29-ий багатофункціональний майданчик відкрили в Хмельницькому

812

У Хмельницькому продовжують створювати спортивну інфраструктуру. Нещодавно відбулося відкриття ще одного багатофункціонального майданчика. Це 29 поле, яке збудоване поблизу навчального закладу. Тут можнагратиу футбол, баскетбол, волейбол тощо.

Хмельницька спеціалізована школа №6 знаходиться у самісінькому центрі міста. Її відвідує понад сімсот учнів, які навчаються у 26 класах. Найбільшою проблемою навчального закладу була відсутність спортивного майданчику. Уроки частенько доводилося проводити на сусідньому полі університету.

Батьки додають, необхідність сучасного майданчику завжди була на часі.

Ігор Білий вже 31 рік працює вчителем фізкультури. Каже, урок на свіжому повітрі – найбільше щастя для учня. На вулиціможна побігати, виконати вправи та й розвивати майстерність у різних видах спорту.

Тепер залишилося вірно розділити навчальний процес, аби всі класи мали можливість займатися на новому полі.

Паралельно у місті добудовується ще кілька об’єктів. Незабаром відкриття у першій школі. Згодом – презентація великого спортивного комплексу у другій гімназії. Там буде одразу три майданчики із біговими доріжками. Також тримає будівництво поблизу ЗОШ №13, підрядник обіцяє завершити роботи вже в жовтні.

На наступний рік у міськраді розпочнуть проєктувати нові спортивні об’єкти.

 

" " " "