30 мільйонів гривень виділили із міського бюджету на новий дитячий садочок у мікрорайоні Лезневе

1613

Ліфт для мобільних груп населення, індивідуальна котельня та шість навчальних груп. У Хмельницькому активно будують новий дитячий садочок у провулку Шостаковича, що у мікрорайоні Лезневе. На весь приватний масив він там єдиний. На його будівництво із міського бюджету виділили 30 мільйонів гривень.

30 мільйонів гривень із міського бюджету виділили на будівництво нового дитячого садочка. Він розташований на вулиці Шостаковича, що у мікрорайоні Лезневе, поблизу місцевої школи. Рішення зводити будівлю саме там було обумовлено відсутністю дошкільних закладів. Батькам доводиться розвозити дітей усім містом. Будівництво триває понад рік. За цей час встигли зробити основну частину робіт і утеплити фасад.

Зараз будівельники активно працюють над внутрішніми оздобленням. Вже практично завершили другий поверх. Згідно проєкту у приміщенні буде шість навчальних груп. Кожна із нихбудерозділена на ігровузону, роздягальню, санвузол, спальню та буфетну. На  прилеглій території облаштують шість окремих ігрових майданчиків та стадіон із біговою доріжкою.

Проєктна потужність закладу – 120 дітей. Дві групи набиратимуть від 2 до 3 років, решта – молодша, середня та старша групи. На території садочка зведуть окрему газову котельню.

Забудовник планує вже до кінця літа здати об’єкт в експлуатацію. Тож можливо із початком навчального року там почнуть набирати дітлахів.

 

" " " "