30 мільйонів на комунальну техніку. У Хмельницькому представили цьогорічні обновки.

1249

30 мільйонів на комунальну техніку. У Хмельницькому представили цьогорічні обновки. Усі вісім автомобілів придбали для комунальних підприємств: «Теплокомуненерго», «Водоканалу», «Зеленого господарства» і «Спецкомунтрансу». Так у місті з’явився перший пилосмок та сміттєвоз із функцією миття контейнерів.

Рішуче «ні» смороду й мікробам. У Хмельницькому з’явився перший сміттєвоз, який миє контейнери. Таких на всю країну – п’ять штук.

До настання холодів планують вимити усі сміттєбаки Хмельницького. Ціна такого задоволення – цієї машини – три мільйони двісті тисяч гривень. Придбали і автовишку для дорожників. Нею вже місяць обслуговують світлофори та дорожні знаки.

Раніше ж працювали на «позиченій» техніці. Придбали й грейдер, і поливальну машину, і екскаватор, і один швидкий сміттєвоз. Та найдорожчим і найважливішим придбанням 2017-го став «Глобус» – дев’ять мільйонів – у таку рекордну суму цей агрегат обійшовся місту.

Втім, міський голова зізнається, поки що стверджувати про цілковиту готовність до зими, не можна. Більшість із наявної техніки застаріла і виходить із ладу. Тож на майбутнє планують закупити ще кілька «Глобусів» і постійно оновлювати комунальний автопарк.

 

" " " "