30 років незалежності та свободи віросповідання. У Хмельницькому відбувся молитовний сніданок

577

30 років незалежності та свободи віросповідання. У Хмельницькому відбувся молитовний сніданок. Це – вже шоста спільна молитва. Цього року вона приурочена 30-ій річниці незалежності України. Традиційно молитовний сніданок об’єднав людей з різних сфер заради спільного блага. Разом вони молилися за мир у державі, здоров’я та добробут кожного українця.

Звісно, всі добрі справи розпочинаються з віри, а ще – з молитви. Так і цього разу молитовний сніданок об’єднав людей з різних сфер. Це – священики, політики, військові, медики, освітяни та спортсмени. У кожного – свій фах, втім бажання одне – працювати заради спільного блага.

Шостий молитовний сніданок – особливий. Він приурочений 30-річчю української незалежності, а точніше її відновленню. Це – 30 років незалежності та свободи віросповідання.

І це не мрія, а реальність. Україна обов’язково розквітне і, звісно, з Божою допомогою. Але, перш, ніж просити чогось, Всевишньому потрібно подякувати за те, що вже маємо.

Народжені вільними та незалежними, у їх руках майбутнє. Саме це покоління і будуватиме Україну – для себе, дітей та онуків.

У єднанні дій, прагнень та помислів і, звісно, з молитвою. Ось і на молитовному сніданку усі молилися за мир у державі, її розквіт, здоров’я та добробут кожного українця. Спільна молитва, переконані, не лише об’єднує, а й надихає на добрі справи.

" " " "