Волейбольний вікенд. У Хмельницькому «Новатор» провів черговий тур у Суперлізі.

2346

Волейбольний вікенд. У Хмельницькому «Новатор» провів черговий тур у Суперлізі. Вдома наші волейболісти приймали харківського «Локомотива». Суперники – шості у найвищому дивізіоні, а ось хмельничани його замикають. Досі новаторівці не виграли жодного матчуу Суперлізі. Чи вдалося господарям переламати затяжну програшну серію ?

Емоції, нерви та шанс на перемогу. Такими були волейбольні вихідні у Хмельницькому. Вдома наші волейболісти приймали харківського «Локомотива». Суперники – не найсильніша команда чемпіонату. Харків’яни у найвищому дивізіоні –шості, а ось хмельничани його замикають.

Це був передостанній тур у регулярному чемпіонаті. Досі новаторівці не виграли не те, що жодного поєдинку, а й жодного сетуу Суперлізі. Не вдалося переламати затяжну програшну серію і цього разу.

Результат – передбачуваний. Хмельничани двічі поступилися харків’янам «у суху». Тепер наші волейболісти готуються до останнього матчу у регулярному чемпіонаті Суперліги.

Покращити взаємодію можливо й вдасться, та ось чи змінить це хід майбутньої гри – питання відкрите. Справа у тому, що наступний матч хмельничани проведуть на виїзді і протистоятимуть лідеру Суперліги.

13-го та 14-го березня «Новатор»чекає найсильніша команда Суперліги – «Барком – Кажани». З львів’янами хмельничани не тільки закриють регулярний чемпіонат. Лідери –суперники новаторівців у першому раунді серії плей-офф.

 

" " " "