12-го серпня у Хмельницькому пройде Myfest

1811

Перегони повзунів, мото-шоу та стендап-платформа. У Хмельницькому пройде Myfest. Зелений фестиваль запланували на 12-е серпня, Міжнародний день молоді. Традиційно, Myfest вируватиме на території міського пляжу, пройде в один день та об’єднає до десятка локацій. Родзинкою цьогорічного фестивалю стане острів кохання на Південному Бузі. Його задіють замість головної сцени.

Світлове шоу, пінна вечірка та ніч кіно. У Хмельницькому пройде Myfest. Зелений фестиваль мав би відбутися ще в кінці червня, втім через карантинні обмеження, його перенесли на 12-е серпня, Міжнародний день молоді.

Традиційно, Myfest вируватиме на території міського пляжу, вміститься в один день та об’єднає до десятка локацій. Єдине, що на відміну від минулого року, вони будуть віддалені одна від одної, а сам фестиваль пройде у масках.

Серед останніх – екоактивісти. На молодіжному фестивалі вони навчатимуть містян сортувати сміття.

Смачна локація на фестивалі також буде. Містян частуватимуть смаженим м’ясом, овочами та холодними напоями. Єдине, придбати їжу можна буде з дотриманням соціальної дистанції.

Фудкорти працюватимуть з відкриттям фестивалю, тобто з 14-ї. О цій же годині розпочинає роботу дитяча локація. У цьому блоці найцікавішимистануть перегони малюків.

Вже ближче до вечора запрацює спортивна зона – пляжний волейбол та регбі, якщо дозволить погода – настільний теніс. Разом зі спортивним блоком розпочне роботу і стендап-платформа.

На сам вечір для хмельничан влаштують світлове шоу і відбудеться воно не на пляжі. Родзинкою фестивалю стане острів кохання на Південному Бузі. Його задіють замість головної сцени.

А ще це унеможливить масове скупчення людей. Раніше відпочивальники юрбилися поблизу головної сцени, а на фесті 2020 її не буде. Концертною локацієюстане Острів кохання.

Отож, 12-го серпня, у Міжнародний день молоді у Хмельницькому пройде Myfest. Початок о 14-й годині. Вхід вільний, єдине, з собою потрібно мати маски та гарний настрій.

" " " "