30 кілограм фарби і 80 квадратів роботи: біля дитячої поліклініки з’явиться новий стилізований мурал

1258

30 кілограм фарби і 80 квадратів роботи: біля дитячої поліклініки з’явиться новий стилізований мурал. Створюють його аж 25 художників. Учні 25-го училища таким чином проходять практику, а, заодно, прикрашають сіру стіну заднього двору мед закладу. Тут нещодавно встановили інклюзивний дитячий майданчик, а тепер ще й додають фарб.

Допомога із користю. Учні 25-го ВПУ вже другий день – всі у фарбі, стомлені, але задоволені. Наразі у художників – практика. Тож, ось тут, під стінами дитячої поліклініки відточують свою майстерність.

Досвід – і справді – не просто великий, а масштабний. Діти малюють на площі у більш як 80 квадратів. На все про все у художників – цілих 30 літрів фарби плюс барвники. Їх додають, адже, хочуть, щоб кольорова гамма була особливою.

Поруч з іще незавершеним пейзажем – інклюзивний майданчик. Його встановили цьогоріч – цьогоріч й вирішили прикрасити. Тим паче, що попереду – День народження міста. Городяни, котрі з дітьми на гойдалках, не приховують задоволення та захоплення.

На території дитячої поліклініки це уже другий витвір мистецтва. Лікарі впевнені, фарби поблизу медичного закладу – не лише гарно, але й корисно. Причому не тільки маленьким пацієнтам.

Новий мурал урочисто не відкриватимуть, утім, уже в п’ятницю на нього можна буде подивитися. Малюнок планують завершити 24 вересня.

" " " "