59 РОКІВ ВІЙСЬКОВІЙ ЧАСТИНІ

270

59 років з дня створення. Одна із військових частин сил спеціальних операцій Хмельниччини відзначила свою 59 річницю. Підрозділи беруть участь у бойових діях на сході України. З нагоди свята на території частини відбулись урочисті заходи.

Вони ризикують життям аби ворог не просунувся в глиб країни. Учасники ООС в складі військової частини, що дислокується на Хмельниччині, приймають вітання.

Еліта збройних сил України, в послужному списку якої багато спецоперацій. Так називає  військову частину голова обласної ради Віолета Лабазюк.

Військова частина сил спеціальних операцій має багату бойову історію. На її території діє музей, де збережені трофеї та символи, які вояки привезли із передової. У святковий день військові вирішили показати загалу експонати та  військову техніку.

У святковий день не залишилась військова частина й без подарунків. Представник Благодійного фонду Сергія Лабазюка “Ми поруч” передав командиру грошовий сертифікат.

На честь свята військослужбовців частини сил спеціальних операцій нагородили почесними грамотами, цінними подарунками та новими службовими званнями.

" " " "